Case

HORESTA – registrering og indtjekning

HORESTA samlede over 600 ledere til Årsdag og branchefest med registrering, indtjekning og event app.

Indtjekning og registrering samt event app på HORESTA ÅRSDAG i Øksnehallen

Når 600 deltagere indenfor én time skal igennem indgang, registrering og indtjekning med visning af billet og tildeles navneskilt, kan det hurtigt skabe kø.

HORESTA stod nemlig overfor at samle over 600 ledere fra hotel-, restaurant-, og turisme for at diskutere fremtiden.

Sådan løste vi det

Derfor gjorde HORESTA brug af GO Mobiles check-ind system i form af indtjekning og registrering samt automatisk print af navneskilte.
Ved ankomst scannede deltagerne deres private, digitale QR kode fra GO Mobiles event app på de opstillede iPads med GO Mobiles scanner app, hvorefter der straks blev printet et navneskilt.

Billetten og den tilhørende QR kode fandt deltageren både i GO Mobiles event app, specielt designet til HORESTA Årsdag og på den vedhæftede billet i den e-mail, som GO Mobile sendte ud til deltagerne et par dage før eventen.

Den løsning sikrede et hurtig flow ved indtjekningen, kø blev undgået og registreringen af deltagerne skete automatisk med tilgængelige analyser i realtid over antallet af indtjekninger, udeblivelser, udprint, mv.

HORESTA undgik dermed at forberede navneskiltene på forhånd. Det sparede ressourcer, tid og papir og minimerede stressen.

Hvad bidrog vi ellers med?

Udover den digitale billet, registrering og indtjekning samt print af navneskilt blev GO Mobiles event app også brugt til andre ting.

Eksempelvis til at give overblik over alle praktiske informationer, programmet for hele eventen, oversigt over alle deltagere samt udstillere, suppleret med løbende udsendelse af push beskeder omhandlede de udstillere, deltagerne kunne besøge i pauserne. Push beskeder blev også brugt til generel information.

Læs mere på HORESTAs hjemmeside vedrørende HORESTA ÅRSDAG 2021.

Ønsker du at vide mere om GO Mobile? Så er du velkommen til at booke en demo, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller læse om flere at vores cases. Du kan selvfølgelig også bare ringe til os eller bruge kontaktformularen herunder.

Herunder kan du booke en demonstration. Angiv et par tidspunkter, hvor du har ca. 30 min til en demo, så kontakter vi dig for sammen at finde et tidspunkt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder. Vi sigter mod at udsende et nyhedsbrev en gang i kvartalet, så vi kommer ikke til at spamme dig alt for meget.

Om virksomheden

HORESTA arbejder for at sikre politisk indflydelse og interessevaretagelse for turist og oplevelseserhvervet. Gennem HORESTA kan erhvervet tale med én stemme over for politikerne og med større gennemslagskraft påvirke den politiske dagsorden og den praktiske udformning af lovgivningen.

HORESTA varetager interesserne for over 2.000 medlemmer.

Læs mere om HORESTA her

Hvilke produkter brugte vi?

Digitale billetter
Indtjekning
Print af navneskilte
Konference og event app

Læs mere om funktionerne i vores event app.

600 deltagere

Èn dag

Thomas
ThomasPartner
Du er velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvordan vi løste opgaven.