Case

DHRTC

Forskningskonference med abstracts

Billede fra CFF generalforsamling

Om arrangementet

Technology Conference er DHRTCs årlige forskningskonference. En to-dags konference med videndeling, tekniske præsentationer og diskussioner om, hvordan olie- og gasforskning og innovation kan bidrage til den igangværende energitransition. 

Udfordring

DHRTC havde brug for et samlingspunkt for alt konference-information og ikke mindst de mange abstracts der bliver indsendt af studerende.

På selve konferencen er der posters fra de studerende, hvor deltagerne skal kunne stemme på en vinder.

Sådan løste vi det

Vi hjalp DHRTC med at opsætte GO Mobiles konference app, så appen blev tilpasset deres behov, ved at lægge mere end 100 abstracts op, så deltagerne kunne se dem alle igennem inden de ankom til selve konferencen.

Da alle deltagerne havde app’en, kunne vi opsætte en afstemning til vurdering af, hvilken poster der skulle vinde. Hver deltager havde en stemme og den med flest stemmer blev udtrukket som vinder.

For at sikre at alle deltagerne havde app’en, indsatte vi en billet i app’en i form af en QR kode. Denne billet blev scannet ved indgangen, så DHRTC kunne se, hvem og hvor mange der reelt mødte op. Og så var de sikre på, at alle deltagerne havde app’en, når der skulle stemmes.

Resultat

Stort set alle deltagerne havde downloadet app’en inden konferencen, hvilket også betød, at de kunne følge med i programmet og fik løbende besked om ændringer eller tilføjelser.

Efterfølgende blev der sendt evalueringsskema ud via app’en.

Ønsker du at vide mere om GO Mobile? Så er du velkommen til at booke en demo, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller læse om flere at vores cases. Du kan selvfølgelig også bare ringe til os eller bruge kontaktformularen herunder.

Herunder kan du booke en demonstration. Angiv et par tidspunkter, hvor du har ca. 30 min til en demo, så kontakter vi dig for sammen at finde et tidspunkt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder. Vi sigter mod at udsende et nyhedsbrev en gang i kvartalet, så vi kommer ikke til at spamme dig alt for meget.

Om virksomheden

En nøglespiller i energitransitionen
Danish Hydrocarbon Research and Technology Centre (DHRTC) er et forskningscenter med en central rolle inden for energiomstillingen.  

DHRTC udfører forskning målrettet mod en ansvarlig og effektiv olie- og gasindvinding fra den danske del af Nordsøen, der søger at reducere miljø- og klimaaftrykket. 

Hvilke produkter brugte vi?

Program
Billet i app
Scanner
Afstemning
Evaluering
Abstracs

Tejs
TejsPartner
Du er velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvordan vi løste opgaven.